[divider_top]

Printacal, calcomanies de cautxú

A JCS Enginyers hem realitzat el projecte de la instal·lació elèctrica en baixa tensió i el projecte d’activitats per la legalització de l’empresa PRINTACAL a Cubelles. Es tracta d’una empresa especialitzada en el desenvolupament, fabricació i subministrament de calcomanies de cautxú utilitzades en el sector industrial y de l’automoció.

http://www.printa-cal.com

[divider_top]

Auditoria de residus per obtenir la certificació LEED

Recentment a JCS Enginyers, i en col·laboració amb Green Living Projects hem realitzat l’auditoria de residus necessària per a l’obtenció de la certificació LEED que atorga el Green Building Council d’Estats Units per a la seu de Happy Punt a Mataró. La nova seu de l’empresa tèxtil té una superfície de 8.500 metres quadrats repartits en dues plantes, a més del magatzem i zona d’aparcament.

El nostre treball ha consistit en determinar la tipologia i quantitat de residus que genera l’activitat per tal d’establir un punt de partida on s’identifiquen els tipus de residus generats, la quantitat que es recicla i la quantitat que es rebutja. Els resultats de l’auditoria identifiquen oportunitats d’actuació per tal de disminuir els residus generats i per altra banda incrementar el reciclatge dels mateixos.

[divider_top]

Auditories de residus 2019

[one_third]

[/one_third] [two_third_last]

Tens un local o establiment a Vilanova i la Geltrú? Saps que et pots estalviar de l’ordre del 90% en el rebut d’escombraries? Més de 150 negocis com el teu ja s’han beneficiat amb aquest estalvi!
D’acord a l’Ordenança Fiscal, els establiments poden presentar una auditoria que justifiqui la producció real anual de residus. D’aquesta manera la taxa que hauràs de pagar anirà en funció de la previsió real anual en kilos de residus establerta a l’auditoria.
Amb l’auditoria farem un càlcul de la quantitat de residus que es generen en un any, i la taxa anirà en funció d’aquesta quantitat. El termini per a presentar l’auditoria és fins el 29 de març de 2019. L’auditoria tindrà una vigència de quatre anys, si bé anualment s’haurà de fer una declaració que certifiqui què no hi ha hagut canvis significatius en el volum dels residus generat.

Per ampliar la informació sense cap compromís podeu en posar-vos en contacte amb nosaltres, marcant el 93 811 55 08

o escrivint-nos un e-mail a info@jcs.cat

[/two_third_last]

[divider_top]